your location front page ludo gold apk

Sport & Cultuurkaart v1.1 APK for Android download

ludo hack apk 2022

App voor registratie deelname activiteiten Sport & Cultuurkaart Amstelveen.Met behulp van de App kunnen organiserende sp

App voor registratie deelname activiteiten Sport & Cultuurkaart Amstelveen.
Met behulp van de App kunnen organiserende sportverenigingen en instellingen eenvoudig en snel de deelnemers registreren die deelnemen aan hun sportactiviteiten en activiteiten op cultureel gebied.
Deelname kan worden geregistreerd door het scannen van de kaart, of eventueel door handmatige registratie van het kaartnummer. De App biedt een overzicht van de registraties en een mogelijkheid om een registratie ongedaan te maken.
De App maakt onderdeel uit van het geheel aan faciliteiten dat GROUPCARD biedt op gebied van sportstimulering en stimulering van activiteiten op cultureel gebied. Registratie van deelname, al dan niet na voorinschrijving, biedt het inzicht dat helpt het aanbod zo goed mogelijk op de doelgroep af te stemmen.

Download APK(6.4MB)

This article comes from the Internet and does not representludo king apkPosition, please indicate the source for reprinting´╝Ühttps://www.ycnyl.com/3497/sport-cultuurkaart-v1-1-apk-for-android-download/

super ludo mod apk